Invitec ApS

Om os

Troværdighed, kvalitet og faglighed

Vores arbejde er altid konkurrencedygtigt – målt på kvalitet, pris og service over tid. Vores kunder ved, at vi leverer det aftalte arbejde, i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid. Vi er troværdige, og vi står ved vores ord.

Invitec ApS er en spåtagende maskinfabrik, der ejes og drives af brødrene Michael og Jimmi Hansen. De stiftede firmaet i september 2009 under navnet Brdr. Hansen Maskinteknik I/S, og virksomheden blev omdannet til Invitec ApS i oktober 2012. 

Virksomheden har siden starten været gennem en større udvikling, og vi har gennem årene investeret i nye og mere moderne CNC-maskiner. Vi har en helt nybygget fabrik, som består af 11 flotte maskiner, som kan udføre utallige spåntagningsopgaver. Med vores effektive og velholdte produktionsapparat er vi i stand til at udføre spåntagning i ensarter og højeste kvalitet.

Vi har erfaring med spåntagende arbejde inden for drejning og fræsning af emner i de fleste materialer, og vores hovedkompetence er bearbejdning i stål samt rustfrit stål.

Vi har gode referencer fra bl.a. vindmøllebranchen, autoindustrien samt andre større og mindre produktionsvirksomheder. Vi leverer hurtigt og effektivt til hele Danmark, og vi eksporterer også til udlandet, bl.a. Tyskland, Norge og Frankrig.

Hos Invitec ønsker vi at have en tæt kontakt til vores kunder, så vi er sikre på, at forventninger og krav til kvalitet og leveringstid opfyldes. Ved vores løbende dialog med kunden har vi nemmere ved at være omstillingsparate og fleksible.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores spåntagningsløsninger. 

Fra idé til levering

Vi sørger altid for spåntagning i høj kvalitet til en god pris, hurtigt og effektivt.

Hos Invitec ApS er der plads til kreativitet. Vi har gjort os fri af vanetækningen og har ikke nogen økonomisk spændetrøje.

Vi har en alsidig maskinpark, som gør, at vi har mulighed for at gå nye veje for at finde frem til den bedste løsning. Invitec ApS er uafhængige, og vi leverer spåntagning i høj kvalitet til en god pris, hurtigt og effektivt. 

Vil du vide mere?

Hvad enten der er tale om en konkret spåntagningsopgave eller spørgsmål om, hvad vi leverer, så hører vi meget gerne fra dig. 

Ring til os

Ring til os på (+45) 25 46 16 00 for at få mere information om, hvad vi kan gøre for jer.

Salgsbetingelser

Klik her for at læse om vores almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en bestemt spåntagningsopgave.